Followers

Wednesday, March 27, 2013

Peluang Perniagaan Untuk Wanita

Salam bahagia. Mari saya perkenalkan peluang perniagaan yang sesuai untuk kaum wanita. Mari buka minda sebentar.. Pernahkah terfikir untuk menjadi taukey kedai emas? Ini peluangnya dengan modal yang sangat rendah sudah boleh menjadi pengedar pelbagai produk emas dan perak. Perniagaan anda beroperasi secara Dropship iaitu konsep terkini bisnes yang selamat kerana kita tidak perlu bersusah payah menghantar barang kepada pelanggan. Apalagi menghantar barangan berharga sebegini tentunya tugas yang berat dan tentunya kita risau nak mengusung stok barangan buat promosi ke sana sini kan.

Bagaimana konsep Dropship memudahkan wanita? Secara mudahnya; barangan yang dipesan sudah selamat sampai ke tangan pelanggan ketika kita sedang sibuk memasak di dapur sambil menunggu anak balik sekolah (katakan waktu tengahari). Duit komisyen dan segala laporan jualan juga boleh disemak bila-bila masa secara online (katakan anda hanya sempat berinternet ketika anak sudah masuk tidur jam 11 malam atau awal pagi..). Inilah yang dikatakan salah satu sumber buat duit dari rumah.
Kalau anda wanita yang sedang mencari-cari peluang menambah pendapatan sambil menyimpan aset pelaburan, sila hubungi kami. Kepada yang bekerja makan gaji seharusnya fikir masak-masak peluang yang datang ini, gunakan internet sebaiknya untuk membantu anda kaya berjaya sebelum bersara.

Peluang perniagaan Dropship
*Gambar Styloibu : Sedang menulis Resit pembelian barangan perak ketika waktu rehat tengah hari.  Buku Resit rasmi memang disediakan oleh syarikat kerana kita boleh berikan pelanggan harga istimewa sendiri kerana sebagai pengedar kita diberikan harga VIP iaitu harga borong oleh syarikat ini. Laptop juga digunakan untuk merujuk Katalog Harga dan semak Stok terkini yang boleh terus dilihat secara Online dan dikemaskini setiap hari.

Berminat, sila sms/wasap : NAMA & LOKASI ke 016-2484633
Kami juga ada support group jika anda mahu kami menjalankan seminar celik emas perak di tempat anda. Semoga perkongsian ilmu ini memberi manfaat :-)

No comments:

Post a Comment