Followers

Tuesday, February 26, 2013

Dinar hari ini masih mampu milik

Asalamualaikum. Harga sekeping Dinar pada hari ini, 26 Februari 2013 masih mampu milik, sekeping..ayuh kempen di kalangan ahli keluarga dan rakan sekewrja kita supaya simpan sekeping sebulan. Ini kempen ikhlas dari Styoibu untuk semua.Bagaimana saya tahu harga emas berubah setiap hari?
1. Layari www.gsr2u.com.my/wangdinaremas
2. Pilih produk pilihan anda iaitu : Dinar SyifaEmas (Bar 999/Barang Kemas 916/999)  atau Perak

Bagaimana saya membuat tempahan?
Tempahan dan bayaran akan dibuat secara Online dan syarikat akan hantarkan ke alamat pembeli.
Jika ada yang berminat atau nak tahu lebih lanjut boleh isi ruangan Comment di post blog ini atau emel rosnah.miskan@gmail.com /sms/whatsapp 016-2484633

Bagaimana nak mulakan?
Selepas kita sedar kepentingan simpanan emas dan membaca banyak sumber ilmu mengenainya, mulalah mengatur kempen simpan sekeping Dinar secara berkala sebagai tabungan keluarga. Berbincanglah supaya setaraf dengan kemampuan, bolehlah membeli sekeping setiap bulan atau 2 bulan sekali atau lain-lain. Tujuannya supaya menukarkan kaedah simpan duit kertas yang biasa kepada aset emas yang tentunya lebih bernilai. Lihat perbandingan mudah ini : Duit kertas susut-nilai setiap tahun oleh itu kita selalu merasakan tidak cukup walaupun semakin banyak menyimpan sedangkan emas semakin meningkat nilainya sehingga 25% setahun.

Sekian dulu, salam sejahtera dan semoga perkongsian ilmu ini bermanfaat.

No comments:

Post a Comment