Followers

Thursday, June 28, 2012

Keychain Felt Gebu - Bird


KRAF FELT GEBU "BIRD"

Design ni ala angry bird yang budak tengah suka sangat walaupun tak pernah tengok game atau kartunnya. Samalah si kecil di rumah ni yang terikut-ikut nak baju, kasut, begnya. Dan sebelum dia ter-mintak keychain kat luar sana baik saya buatkan Bird ni. Siap boleh lari dari kaler asal merah hitam. Jadi ibu boleh buat banyak-banyak dengan macam-macam kaler. Dalam gambar ni guna kaler merah (badan), oren (pad mulut & mata), kuning (mulut), hitam (kening & ekor). Amboi banyak cuit stok felt untuk mulakan seekor Bird. Bila dah siap kasi kat Nafisah dia kata "Yey Bird!" maknanya dia kenal la design ni..seronok la ibu buat menjadi lagi.

Design bentuk-bentuk asas Bird pun dah siapkan atas kadbod untuk tracing lagi atas felt (apabila baby tengah tidur di petang hari..hehe). Ibu nak buat 2 ekor lagi yang gebu untuk jahit atas kasut..yang tak gebu punya boleh jahit atas baju pulak ehehe..mau bole jadi banyak koleksi Bird ni.

Itu lah cerita "Bird" ala Angry Bird yang comel ini dibuat daripada polyester felt dengan jahitan tangan. Anda boleh pilih untuk jadikan si comel ini sebagai KEYCHAIN atau HANDPHONE STRAP. Cuma tambah RM2 untuk tambahkan nama di bahagian belakang. Kami buatkan khas untuk anda!

Handmade craft from polyester felt. Can choose to have this cute birdie as KEYCHAIN or HANDPHONE STRAP. Add RM2 to have your name at the back. Specially tailormade for you!

 ::Untuk HARGA dan TEMPAHAN boleh klik ke page KEDAI STYLO IBU 

No comments:

Post a Comment