Followers

Monday, April 4, 2016

Mencari Spa Hujung Minggu? Kami buka untuk tempahan rawatan kecantikan anda

Mencari spa hujung minggu? Anda tinggal atau bekerja di kawasan Klang? Jom singgah homespa kami - Santai Qaseh Homespa
buka Sabtu & Ahad :-)

#DEMI-CANTIK-WANITA-BEKERJA
#HOMESPA-HUJUNG-MINGGU

SANTAI QASEH HOMESPA kami terima pelanggan yang sangat-sangat perlukan rawatan SPA CUTI HUJUNG MINGGU. Hubungi YAYA 014-3663145 SEGERA untuk tempahan slot waktu cuti SABTU & AHAD ya.


SPA HUJUNG MINGGU!!!HARGA TERBAIK DI TAMAN SENTOSA KLANG


Pelbagai rawatan asas SPA boleh ditempah. Wanita bekerja tentunya penat, selalu balik rumah dalam keadaan tak sempat uruskan diri apa lagi untuk sanggup bercuti untuk tempah spa waktu bekerja kan. Jadi inilah peluang anda untuk dapatkan rawatan SPA DI RUMAH tanpa gangguan. TEMPAH SLOT ANDA SEKARANG dan YAYA akan share location untuk ke Homespa kami okay. 

***********************************************
Sedikit panduan untuk yang pertama kali nak datang ke Homespa :-
- TEMPAH JENIS RAWATAN LEBIH AWAL - supaya kami boleh sediakan keperluan lebih awal dan mungkin berbincang jenis rawatan yang sesuai
- SEDIAKAN WANG KECIL - pastikan anda tahu jumlah bayaran yang akan dibayar nanti, jadi sediakan wang kecil secukupnya untuk mudahkan bayaran tunai ok. Kalau anda boleh bayar secara online boleh bayar awal ke akaun YAYA dan maklumkan YAYA bayaran sudah dibuat, jadi anda tak perlu risau kalau kami tak cukup wang baki!
- DATANG TEPAT PADA MASA - sebolehnya keluar rumah awal supaya anda tak sesat dan dapat tiba di Homespa kami pada masa yang dijanjikan. Ini supaya anda tak kelam kabut dan tenang sahaja untuk tempoh masa rawatan anda. Kerana kami pun perlu tepati ruang masa pelanggan seterusnya ya.
- BAWA KUDAPAN SENDIRI - Jika perlu bawa air minuman atau kudapan sendiri manalah tau sesi anda mungkin untuk tempoh yang lama
- HANYA PELANGGAN WANITA dibenarkan masuk ke Homespa - maksudnya masuk rumah lah kan. Kalau ada geng lain nampaknya tunggu di luar pintu ya
- HORMATI TUAN RUMAH - sebagaimana adab masuk ke rumah orang gitulah hormat kami dan kami juga akan hormat anda dengan sama-sama menjaga aib kami dengan anda. 

TERIMA KASIH ATAS KEPERCAYAAN & SOKONGAN ANDA

#DEMI-WANITA-BERDAYA - NEGERI-SELANGOR
Hubungi YAYA 014-3663145 untuk SPA HUJUNG MINGGU

No comments:

Post a Comment