Followers

Wednesday, April 29, 2015

Street Pasta Delivery!

Street Pasta - beroperasi secara Mobile Cafe di Seksyen 17, Shah Alam - Kini kami nak menawarkan promosi untuk Delivery ke Pejabat. Nak test permintaan kawasan. Sila tinggalkan alamat pejabat anda di ruangan Komen atau SMS 016-2484633 ! 


MENU PROMOSI BULAN OGOS 2015 :-
1. Spaghetti Carbonara (RM8)
2. Spaghetti Meatball (RM8)

Cara Order : Tempahan Awal, iaitu "Untuk Seminggu" gunakan Borang Tempahan Delivery di sini

Cara Bayar : Terus ke akaun berikut (Online Banking atau Mesin Deposit)

Waktu Penghantaran : Dari jam 10.00 pagi mengikut jadual kawasan (akan ditentukan kemudian. anda akan dihubungi)

Untuk Delivery - Hantar ke pejabat. Dan hanya untuk kawasan tertentu sahaja - iaitu pejabat di Pusat Bandar Shah Alam, Seksyen 14 dan sekitarnya. Dan untuk pejabat kerajaan diharap dapat tolong turun ambil sebab jimat masa ambil pas, lif dan sebagainya.

Kami datangkan dalam pek individu, jadi kalau anda nak panaskan semula guna Microwave* atau kuali* bila-bila masa pun boleh. Kalau nak tapau untuk bawa balik, boleh je masukkan dalam peti ais dan panaskan di rumah untuk dinikmati bersama yang tersayang. Sebabnya pasta macam ni memang sedap makan panas-panas baru terasa sos tu mencair di mulut..hmm  juicy..cuma sekarang ni ramai yang habiskan masa sangkut dalam jem, lambat balik rumah tak sempat nak keluar cari tempat makan, parking takde dan macam-macam lagi. Jadi Delivery ni diharap dapat mudahkan orang-orang yang bekerja. Amacam sos juicy bikin anda leleh gitu!

*Tips untuk panaskan guna Microwave : Gaulkan mi spaghetti bersama sos Carbonara atau sos Meatball

#Shah Alam Resident Business group
#streetpasta

No comments:

Post a Comment