Followers

Wednesday, May 6, 2015

Harga Baru Produk Gamat Emas Sdn Bhd

Kongsi senarai harga terkini produk dari Gamat Emas Sdn Bhd bermula 16 April 2015 untuk rujukan pengedar dan pelanggan setia produk terlaris di pasaran ini. Kepada yang baru mengenali syarikat ini, produk keluaran Gamat Emas sudah terkenal dan masih kekal berkualiti tinggi dari zaman berzaman. Walaupun terpaksa terkesan dengan kenaikan sedikit harga tetapi yakin dengan kualiti produk yang dikeluarkan sehingga pengguna setianya sentiasa ada dan sentiasa mencari produk keluaran syarikat Gamat Emas Sdn Bhd. yang terkenal dengan khasiat dan kesan positif yang dirasai pengguna. Antara produk popular masih Pati Gamat Plus, Pati Gamat Plus Vitamin, Spirulina Plus (nama baru), kapsul Femmina (untuk kesihatan wanita), Bio-B Plus (untuk perkembangan minda anak-anak) dan macam-macam lagi produk untuk menjaga kesihatan dan juga kecantikan. OK lihat senarai harga terkini berikut. Untuk Order boleh e-mel rosnah.miskan@gmail.com seperti maklumat cara-cara order pada page katalog produk kesihatan. Jom terus sokong usahawan gamat Melayu demi produk kesihatan (supplement) buatan Malaysia yang halal, bersih dan tanpa was-was! Terbaik Gamat Emas Sdn Bhd! 

Harga baru produk Gamat Emas Sdn Bhd 2015

Tuesday, May 5, 2015

Demam Campak ke Demam Virus

Kesian kalau baby demam kan. Doktor kata demam virus ni..kemudian dia senyum dan kata demam tu pun akibat viruslah kan. Layan jer la. Yang pasti selepas tu doktor tanya kalau nak buat ujian darah pun boleh. Jadi untuk lebih yakin buat ujian darah. Sekejap je guna tester. Cuma part mengambil darah tu baby nangis lah sebab cucuk hujung jari kaki yang comel kena picit-picit untuk kasi keluar darah ikut sukatan minima penyuntik tu. Ini result nya terus print. Sah bukan denggi, alhamdulilah - itu yang terlintas sejurus diterangkan cara membaca ukuran darah seperti Platlet adalah normal. Jadi selesai urusan di klinik tanpa ubat di situ kerana akan terus berikan baby pil Demax homeopati untuk redakan demam. Selang 10 minit beri lagi sebiji. Lepas menyusu dan tidur sebentar, baby mula berpeluh dan dahi pun dah tak panas lagi. Petang tu dalam jam 3 petang beri baby mandi air paip biasa. Selesai mandi macam biasalah menyusu lagi. Kemudian baby pun dah kembali aktif merangkak dan meneroka dunia sendiri tanpa merengek lagi.