Followers

Thursday, September 26, 2013

Dapatkan Acar Pedas Buah Jeruk Di Shah Alam

Acar Pedas Buah Jeruk - Shah Alam

Salam bahagia, terutama kakitangan di Pejabat SUK Shah Alam, pejabat lain sekitarnya dan orang2 di Shah Alam - sebab boleh tempah produk istimewa resipi bonda Norhidayah di Shah Alam ini - Acar Pedas Buah Jeruk - rasanya terbaik! Sila hubungi terus tuan punya produk ini : call/sms/whatsapp Norhidayah 013-3553639 untuk tahu harga terkini, nyatakan kuantiti yang diperlukan dan jangan lupa nyatakan lokasi. Boleh COD untuk kakitangan Pejabat SUK Shah Alam ya. Acar buah ini sedap, sesuai untuk terus dimakan bersama nasi panas, menambah rasa hidangan nasi minyak/beriani dll, tempahan kuantiti banyak/bekas besar sama ada untuk jamuan, kenduri kendara! Selamat berurusan, tempah awal ya!

Nota : Tempahan dibuka sepanjang masa. Dari blog styloibu mengucapkan selamat maju jaya kepada Norhidayah atas produk keluaran keluarga mereka yang sangat berkualiti ini. Semoga dengan promosi di sini akan menghangatkan lagi tempahan dari kawan2 dan orang2 sekitar Shah Alam. Ha kepada anda yang nak buat kenduri dalam masa terdekat ni boleh ambil siap2 nombor telefon Norhidayah ni ok. Salam perkenalan dan salam barakah. 

2 comments:

  1. Terbaik! Hari ni Hidayah perlu siapkan tempahan acar bekas besar 2 kilo. Tahniah. Terima kasih kepada saudari yang sudi tempah tu ya. Sampaikan rasa pedas-pedas-manis ni kepada kawan2 di perantauan sana. Salam barakah.

    ReplyDelete